SOS AUTO VULC a fost infiintata in anul 2013, de catre Marian Stan si Mircea Iacob.

Datorita experientei acumulate in  trecut in domeniul consumabilelor pentru vulcanizare, firma SOS AUTO VULC a devenit curand un partener de incredere pentru marii producatori de materiale din acest domeniu.

Astfel, reputatia noastra de importatori si distribuitori de consumabile pentru vulcanizari si service-uri de roti a devenit curand foarte puternica pe piata romaneasca, astfel incat pentru multi clienti am devenit furnizorul de incredere cu o gama foarte larga de produse pentru acest domeniu.

SOS AUTO VULC importa si distribuie o gama larga de petice pentru camere si anvelope, ciuperci, snururi, adezivi pentru petice, solutie de etansare, pasta de montaj, alte chimicale, contragreutati pentru echilibrat roti, valve, valve cu senzor pentru masurarea presiunii in anvelope, scule usoare, role  presoare, scule de introdus snur, razuitoare, capacele pentru valve, ventile, fiind astfel una din companiile de top din Romania in importul si distributia de consumabile pentru vulcanizari si service-uri de roti, dar si catre companii de constructii, transport, agricultura si industrie.

Managementul firmei este asigurat de catre:

Marian Stan

Director Import – singurul trainer  din Europa de Est acreditat de catre Rema Tip Top Germania sa efectueze cursuri de instruire pentru reparatia profesionala a anvelopelor si camerelor de aer.

Mircea Iacob

Director General- cu o vasta experienta – lucrand din anul 2001 in domeniul consumabilelor de vulcanizare.

Filosofia firmei noastre a fost, este si va ramane ca vom alege intotdeauna calitatea in detrimentul pretului mai scazut, astfel incat am ales sa importam consumabile numai de la cei mai buni producatori din domeniu – Rema Tip Top, Tip Topol, Baolong. Astfel, va garantam ca la noi veti gasi intotdeauna produse de cea mai buna calitate la un pret competitiv.

Diplome RTT